آخرین بروز رسانی: 4ام فروردین, 1403

سربلندی کشور در عرصه موسیقی با برگزاری جشنواره عودنوازی قشم

مجید ناظم‌پور، عضو هیئت داوران اولین جشنواره ملی عودنوازی قشم گفت: این جشنواره به نوعی آبرو و حیثیت کشور در عرصه موسیقی و فرهنگی شد؛ زیرا در کشورهای دیگر همیشه سؤال می‌کردند که شما که مدعی هستید که عود، یک ساز ایرانی است، چرا برنامه و جشنواره‌ای برای این ساز ندارید! جشنواره ملی عودنوازی قشم خیلی اتفاق مبارکی بود و برای جریان هنری کشور آورده بسیاری داشت.

به گزارش روابط عمومی اولین جشنواره ملی عودنوازی قشم، مجید ناظم‌پور، عضو هیئت داوران این جشنواره درباره ارزیابی خود از اجراهای نوازندگان بیان کرد: در کل اجراها بسیار دلگرم‌کننده بود و من آینده عودنوازی ایران را بسیار روشن و درخشان می‌بینم. تکنیک بچه‌ها بسیار بالا رفته و تعداد علاقه‌مندان قابل‌تصور نبود که این‌همه شرکت‌کننده توانا در این جشنواره حضور پیدا کنند.

رقم زدن تصویری تاریخی با جشنواره عودنوازی قشم

وی ادامه داد: این‌ جشنواره اتفاق خوبی بود و من شخصاً انرژی گرفتم و از حضور این‌همه جمعیت نوازندگان عود منقلب شدم؛ به نظرم برای موسیقی کشور یک تصویر تاریخی رقم زد. اولین جشنواره ملی عودنوازی اتفاق بسیار بزرگی بود؛ یکی از حسرت‌های بنده برگزاری چنین جشنواره‌ای در سطح ملی بود و همیشه می‌گفتم که آیا می‌شود که در کشور خودمان هم جشنواره عودنوازی داشته باشیم؟

آورده‌های بسیار برای جریان هنری کشور

عضو هیئت داوران اولین جشنواره ملی عودنوازی قشم افزود: این جشنواره به نوعی آبرو و حیثیت کشور در عرصه موسیقی و فرهنگی شد؛ زیرا در کشورهای دیگر همیشه سؤال می‌کردند که شما که مدعی هستید که عود سازی ایرانی است، چرا برنامه و جشنواره‌ای برای این ساز ندارید! جشنواره ملی عودنوازی قشم خیلی اتفاق مبارکی بود و برای جریان هنری کشور آورده بسیاری داشت.

لزوم توجه به اصالت‌ها از سوی جوانان

ناظم‌پور در ادامه اظهار کرد: اگر بخواهیم آسیب‌شناسی کنیم؛ توجه جوانان بیشتر معطوف به تکنیک و فضاسازی است که بسیار خوب است اما موضوع این است که تکنیک، هدف نیست بلکه وسیله‌ای برای رسیدن به هدف است. جوانان باید در نظر داشته باشند که اصل مطلب و محتوا که باید اجرا شود، یک جمله‌ موسیقایی صحیح است و اصالت آن جمله باید حفظ شود. توجه به اصالت‌ها بسیار مهم است و باید به اصالت‌های موسیقی دستگاهی و نواحی توجه کرد تا مبادا جنس موسیقی گم شود و متن، فدای حاشیه نشود.

لزوم تداوم جشنواره عودنوازی و بین‌المللی شدن آن

این هنرمند تأکید کرد: این جشنواره باید حتماً ادامه داشته باشد و به سمت بین‌المللی شدن برود. ظرفیت برگزاری جشنواره به‌صورت بین‌المللی وجود دارد و باید بودجه و مدیریت مناسبی در نظر گرفت تا بتوان جشنواره را بین‌المللی برگزار کرد. من به سهم خودم می‌توانم از نوازندگان کشورهای دیگر دعوت کنم که اگر فستیوال بین‌المللی در کشور ما برگزار شود آن‌ها حضور پیدا کنند اما در درجه اول باید بودجه‌ای وجود داشته باشد و برنامه‌ریزی صحیحی شود تا این جشنواره به‌صورت بین‌المللی اجرا شود.

مطلوب بودن کیفیت برگزاری جشنواره عودنوازی

 وی در ادامه با بیان اینکه کیفیت برگزاری جشنواره بسیار خوب بود گفت: به‌عنوان تجربه اول این کار برای من باورکردنی نبود؛ من تجربه حضور در جشنواره‌های بسیاری را دارم، در مقایسه با سایر جشنواره‌ها بسیار خوب برگزار شد و نشان داد که ما حرف‌ها برای گفتن داریم.

موفقیت بی‌نظیر جشنواره عودنوازی در مقایسه با سایر جشنواره‌های هنری

ناظم‌پور در پایان افزود: انتخاب جزیره زیبای قشم به عنوان محل برگزاری بسیار خوب و عالی بود. موفقیت این جشنواره در این سطح با اینکه اولین تجربه خود را داشت و به نسبت سایر جشنواره‌ها در کشور که سال‌ها برگزار شده‌اند؛ واقعاً بی‌نظیر بود و من به همه برگزارکنندگان تبریک می‌گویم.

اخبار مرتبط رو حتما ببینید

نظر شما برای ما با ارزشه

0 دیدگاه